Overzicht tijden: Formule 1 GP van Canada live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Canada live op tv en online
Gaat Verstappen opnieuw aan het langste eind trekken?

Sport :

Het zijn hele goede weekenden voor Red Bull Racing: De laatste twee GP's op de straatcircuits van Monte Carlo en Baku gingen naar de twee RB-coureurs. Kunnen de wagens van Ferrari en Mercedes deze zondag dichterbij komen of blijft de dominantie van Red Bull aanhouden? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Ferrari verder dan kwalificatie?
De rode auto's van Ferrari blijven de laatste races dominant in de kwalificatie. Vooral teamleider Charles Leclerc lijkt niet te kloppen op de zaterdagen. Toch lukt het de Italianen niet om de zondagen dezelfde dominantie te laten zien. Gaan ze daar in Canada verandering in brengen?

Tijdschema Formule 1 GP van Canada 2022

Vrijdag 17 juni

Zaterdag 18 juni

  • 19.00 uur: vrije training 3 (samenvatting)
  • 20.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 22.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 19 juni

  • 18.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 20.00 uur: race

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Canada is op zondag 19 juni om 20.00 uur te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 17 juni zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Canada live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV