Serierecensie: Love, Victor seizoen 3 is licht teleurstellend finaleseizoen

Serierecensie: Love, Victor seizoen 3 is licht teleurstellend finaleseizoen
De charme blijft, maar de vernieuwing is er uit

Film :

Vanaf 15 juni staat het derde seizoen van Love, Victor op Disney+. Aangekondigd is dat deze charmante en verrassende serie na dit seizoen stopt. Is het ook daadwerkelijk stoppen op het hoogtepunt? Lees hier de recensie van Love, Victor seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Toekomst
Victor blijft op zoek naar zichzelf: in zijn liefdesleven, maar ook in zijn andere bezigheden. Nu het einde van de middelbare school er langzaam maar zeker aankomt, moet hij nadenken over zijn toekomst.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 8,0

Na de komst van Love, Victor in 2020 werd het genre LGBT coming-of-age series geboren. Waar we het eerste seizoen nog omschreven als "enigszins braaf", werd het in het tweede seizoen al een stukje beter. Het derde seizoen weet eigenlijk niet zo goed wat het met zichzelf aan moet: het doet allemaal wat rommelig aan. Vooral de eerste afleveringen zijn hartverwarmend, maar daarna verzandt het allemaal een beetje in langdradige B-plotjes die net niet tot zijn recht komen. De laatste aflevering is er eentje die je stiekem toch wel weer doet verlangen naar een vervolg, maar misschien is het ook maar goed dat die er niet komt. 3 sterren.

Cast
Micheal Cimino (Annabelle Comes Home) en Rachel Hilson (This is Us) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (This Is Us).

Vanaf 15 juni 2022 is Love, Victor seizoen 3 te streamen op Disney+. Genre: Drama, Komedie. Aantal afleveringen: 8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Love, Victor seizoen 3 is licht teleurstellend finaleseizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV