Reisprogramma We zijn er bijna! vanaf maandag weer te zien op NPO 1

Reisprogramma We zijn er bijna! vanaf maandag weer te zien op NPO 1
Martine van Os op pad met gepensioneerden

Kijktip :

Khalid & Sophie is met zomervakantie en dus zijn vanaf maandag 20 juni herhalingen te zien in de vooravond van NPO 1. Komende week het achtste seizoen van het heerlijke reisprogramma We zijn er bijna! Hierin gaat een groep ouderen om rondreis door Italiƫ.

We zijn er bijna! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bologna
De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verder naar Novafeltria. Martine van Os maakt onderweg kennis met weduwnaar Joop.

Theatertje
Joop wil niet bij de pakken neerzitten en besloot daarom mee te gaan met deze reis. Lut en Willy maakten deze reis al drie keer eerder en kennen de mooie plekjes. Voor de groep hebben zij een uitje bedacht: een exclusieve rondleiding door een klein houten theatertje in de buurt. Iets waar de gehele groep wel oren naar heeft.

Het achtste seizoen van We zijn er bijna! is vanaf maandag 20 juni dagelijks rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's