Documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht maandag te zien op Net5

Documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht maandag te zien op Net5
Portret van hertog en hertogin van Cambridge

Kijktip :

William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, vierin 2022 allebei hun veertigste verjaardag. Het duurt echter nog even voordat ze daadwerkelijk de troon zullen bestijgen. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht schetst een beeld van het stel. Royaltyjournalist Sam Hoevenaar duikt in het leven van prins William en Kate.

William & Kate: koningspaar in de wacht gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Meghan Markle
Er wordt gesproken met Kate's oom Gary Goldsmith. Hij vertelt onder meer hoe William een rol speelt voor de camera's. Journalist Omid Scobie maakte de exit van Meghan Markle en prins Harry van dichtbij mee en schreef er een boek over. Hij spreekt over de paleiscrisis achter de schermen; de band tussen de ruziënde schoonzussen en de broers is tot de dag van vandaag bekoeld. Ook blijkt dat William en Kate destijds informatie hebben gelekt aan de pers.

Modeontwerper
Daarnaast staat Kate bekend als stijlprinses. De Nederlandse modeontwerpster Jet Shenkman staat bij Kate onder de sneltoets. Ze heeft meerdere jurken voor haar mogen ontwerpen en vertelt meer over de samenwerking met het paleis. Modejournaliste Josine Droogendijk bespreekt de stijl van Kate, die veranderde van klassiek naar extravagant, glitter en glamour. Wat zijn de geheimen achter deze keuzes? Ook gaan we terug naar het bezoek van Kate aan Nederland in 2016.

De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht is maandag 20 juni om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu William & Kate: koningspaar in de wacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV