Herhalingen Chateau Meiland starten maandag 20 juni op SBS6

Herhalingen Chateau Meiland starten maandag 20 juni op SBS6
Zomerstop voor mannen Vandaag Inside

Kijktip :

Na een roerig seizoen zijn de heren van talkshow Vandaag Inside wel toe aan een zomerstop. Daarom is vanaf vanavond kijkcijferkanon Chateau Meiland weer te zien op SBS6. Tijdens de korte stop van VI na de kaarsrel was het eerste seizoen al te zien; we pakken de draad nu weer op bij seizoen 2.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Frankrijk
In het eerste seizoen van Chateau Meiland maakten we kennis met de Meilandjes: de excentrieke vader Martien, de nuchtere Erica en de bij vlagen hysterische dochters Maxime en Montana. Seizoen 1 stond volledig in het teken van klussen, want de Meilandjes hadden een oud chateau gekocht in Frankrijk, waar ze een vakantieverblijf voor gasten van wilden maken.

Opening
Dit tweede seizoen staat in het teken van de opening en de eerste gasten. Want nu begint het echte werk: de gasten moeten in de watten gelegd worden in het chateau. Er moeten echter ook nog een aantal kamers verbouwd worden. Gelukkig komt dochter Montana met haar vriend een weekje over uit Nederland om een handje te helpen.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn vanaf maandag 20 juni elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV