Donderdag in Humberto: De impact van epilepsie op Miljuschka Witzenhausen

Donderdag in Humberto: De impact van epilepsie op Miljuschka Witzenhausen
Dit zijn de gasten van donderdag 16 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van donderdag 16 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - donderdag 16 juni

  • Miljuschka Witzenhausen weet hoe ingrijpend het leven met epilepsie is, want haar dochter Felina heeft het sinds haar derde. Vanavond vertelt Miljuschka welke impact epilepsie op het leven van haar dochter heeft.

  • 2000 kilometer kiten over de sneeuw, om de temperatuur van het ijs in Groenland te meten. Dat is wat Bernice Notenboom heeft gedaan. Ze is sinds dit weekend terug en vertelt vanavond haar verhaal. En of ze alweer gevoel heeft in haar tenen.

  • Luchthaven Schiphol gaat deze zomer vluchten schrappen vanwege de drukte. Vanavond is de persconferentie.Yteke de Jong, luchtvaartjournalist bij De Telegraaf, Frank Oostdam, voorzitter ANVR en Petra Kok van TUI schuiven vanavond aan.

  • Hij is een van de grootste muzikale genieën van onze tijd en zaterdag wordt hij 80 jaar: Sir Paul McCartney. Tijd voor een ode met Leo Blokhuis, Robert ten Brink en muziek van Strange Brew en Stephanie Struijk.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's