Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 24

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 24
Kijktips voor 18 t/m 24 juni

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier het overzicht van alle nieuwe films en series in juni 2022.

Halftime (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een intieme blik op wereldster Jennifer Lopez terwijl ze reflecteert op haar mijlpalen en evolutie als artiest, en navigeert door de tweede helft van haar carrière terwijl ze blijft entertainen, empoweren en inspireren. Lees hier waar je vanaf 14 juni Halftime kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Halftime

Spiderhead (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch proefpersoon aan te melden om hun straf te verkorten. Een voorbeeld van zo'n onderwerp voor een nieuw medicijn dat gevoelens van liefde kan opwekken, begint de realiteit van zijn emoties in twijfel te trekken. Lees hier waar je vanaf 17 juni Spiderhead kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Spiderhead

You Don't Know Me, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
In deze serie staat Hero terecht voor de moord op een lokale drugsdealer. En een veroordeling lijkt slechts een kwestie van tijd. Maar dan doet Hero iets onverwacht. Bekijk hier waar je vanaf 17 juni You Don't Know Me kunt streamen.

The Umbrella Academy, S3 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
De superheldenserie draait om de broers en zussen Hargreeves. Zij zijn uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan naarmate ze ouder werden. Aan het einde van seizoen 2 redt de Academy opnieuw de wereld, maar dat komt met een prijs. Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

Money Heist: Korea (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Vermomd onder de schaduw van een masker bundelt een groep desperado's zich onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als 'The Professor', om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien. Bekijk hier waar je vanaf 24 juni La Casa de Papel: Korea kunt streamen.

Man vs. Bee (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een man is in oorlog met een bij terwijl hij in een luxe herenhuis zit. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht? Bekijk hier waar je vanaf 24 juni Man vs. Bee kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV