Kijktips voor dit weekend: Spiderhead, animatiefilm Lighyear en nog 3 tips

Kijktips voor dit weekend: Spiderhead, animatiefilm Lighyear en nog 3 tips
Welke films en series kun je nu kijken?

Kijktip :

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

1. Spiderhead

Netflix

Bron: Netflix
In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch proefpersoon aan te melden om hun straf te verkorten. Een voorbeeld van zo'n onderwerp voor een nieuw medicijn dat gevoelens van liefde kan opwekken, begint de realiteit van zijn emoties in twijfel te trekken. Lees hier waar je vanaf 17 juni Spiderhead kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Spiderhead.

2. Lightyear

Bioscoop

Bron: Disney
Deze splinternieuwe productie komt uit de stallen van Disney en Pixar. Het sci-fi actie-avontuur toont de oorspronkelijke ontstaansgeschiedenis van Buzz Lightyear -de held waarop de speelgoedfiguur is geïnspireerd - en introduceert de legendarische Space Ranger die al generaties lang fans weet te winnen. Met de stemmen van Chris Evans en Keke Palmer. Lees hier waar je Lightyear kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Lightyear.

3. Halftime

Netflix

Bron: Netflix
Een intieme blik op wereldster Jennifer Lopez terwijl ze reflecteert op haar mijlpalen en evolutie als artiest, en navigeert door de tweede helft van haar carrière terwijl ze blijft entertainen, empoweren en inspireren. Lees hier waar je vanaf 14 juni Halftime kunt kijken.

Lees ook onze recensie van Halftime.

4. Love, Victor, S3

Disney+

Bron: Disney Plus
Victor blijft op zoek naar zichzelf: in zijn liefdesleven, maar ook in zijn andere bezigheden. Nu het einde van de middelbare school er langzaam maar zeker aankomt, moet hij nadenken over zijn toekomst. Bekijk hier waar je vanaf 15 juni Love, Victor kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Love, Victor seizoen 3.

5. Ms. Marvel, S1

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch? Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk-serierecensie van Ms. Marvel.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV