Vanavond op tv: Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma en film Interstellar

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma en film Interstellar
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 juni

Kijktip :

Simone Kleinsma is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Op Net5 is vanaf vanavond de Amerikaanse comedy-dramaserie The Catch te zien. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 juni hieronder.

Finale Amzing Grace
Daarnaast kun je op NPO 1 kijken naar de finale van Amazing Grace. Het gospel-muziekprogramma was de afgelopen niet bepaald een succes. Vanavond is de vijfde en laatste aflevering te zien, waarin de finalisten nog één keer laten zien wat ze kunnen.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sciencefictionfilm: Interstellar

Veronica
20:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de twintigste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat, is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

Amazing Grace: finale

NPO 1
20:24 uur

Het gospel-muziekprogramma Amazing Grace was de afgelopen weken niet bepaald een succes. Vanavond is de vijfde en laatste aflevering te zien op NPO 1, waarin de finalisten nog één keer laten zien wat ze kunnen.

Gastoptredens
Teamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse slepen 'hun' zangers door de spannende finale. De kandidaten zingen met een nóg groter gospelkoor dan ze gewend waren. De band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssectie en verder zijn er gastoptredens van Michelle David en Dwight Dissels. Wie houdt zijn of haar zenuwen het best in bedwang?

Start: The Catch

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanaf vanavond de Amerikaanse comedy-dramaserie The Catch te zien. Elke zondagavond kunnen we genieten van een dubbele aflevering van deze serie, die draait om het leven van Alice Vaughan.

Bruiloft
Alice en haar bedrijf, Anderson-Vaughan Investigations, worden geteisterd door een mysterieuze Mr. X, die geld van hun klanten steelt en hen altijd een stap voor lijkt te zijn. Ondertussen speelt er ook in de privélevens van de detectives genoeg: de aankomende bruiloft van Alice vormt een sterk contrast met de slepende scheiding van haar partner Valerie Anderson.

Terug: Klassiekers met Kleinsma

NPO 1
21:57 uur

Simone Kleinsma is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Elke week ontvangt ze een collega uit haar vakgebied en samen bespreken ze de mooiste nummers uit de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is.

Magie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma laten cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Vanaf het moment dat hun muzikale wegen kruisten, spatte de magie ervan af. Door wie zijn ze geïnspireerd, door welke liedjes worden ze geraakt en wat maakt een lied zo goed?

Medialogica: het verraad van Anne Frank

NPO 2
22:22 uur

Het was dit voorjaar wereldwijd groot nieuws: een speciaal onderzoeksteam zou achterhaald hebben wie Anne Frank en haar familie heeft verraden. Medialogica houdt in deze aflevering de enorme mediastorm tegen het licht.

Notaris
Medialogica reconstrueert de opkomst en de ondergang van het omstreden boek Het verraad van Anne Frank. Begin 2022 wijst een Nederlandse coldcaseteam in dit inmiddels beruchte boek de Joodse notaris Arnold van den Bergh aan als de verrader van Anne Frank en haar familie, waarna Anne uiteindelijk in vernietigingskamp Bergen-Belsen sterft.

Actuele video's

Meer actuele video's