OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer The Gray Man en Stranger Things

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Stranger Things, S4b (1 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.

Long Shot (1 juli)

Videoland

Bron: Lionsgate
Het verhaal volgt Fred Flarsky. Hij is een aan lager wal geraakte journalist. Om zijn grote depressie te overwinnen probeert hij het hart van zijn jeugdliefde, Charlotte Field, te winnen. Charlotte was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen op deze Aarde. Lees hier waar je Long Shot kunt kijken.

Inside Llewyn Davis (1 juli)

Videoland

Bron: CBS Films
New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen makelij. Lees hier waar je Inside Llewyn Davis kunt kijken.

New Amsterdam, S4 (1 juli)

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Bekijk hier waar je New Amsterdam kunt streamen.

The Princess (1 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Wanneer een eigenzinnige prinses weigert te trouwen met de wrede sociopaat, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van haar vaders kasteel. Met haar wraakzuchtige minnaar die de troon van haar vader wil veroveren, moet de prinses het koninkrijk redden. Lees hier waar je vanaf 1 juli The Princess kunt kijken.

The Terminal List, S1 (1 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal volgt marinier James Reece (Chris Pratt) nadat zijn volledige peloton in een hinderlaag terechtkomt. Reece keert terug naar zijn familie maar heeft tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis. Als nieuw bewijs naar boven komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken. Niet alleen hij, maar ook zijn familie loopt gevaar. Bekijk hier waar je vanaf 1 juli The Terminal List kunt streamen.

A Million Little Things, S4 (4 juli)

Videoland

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Bekijk hier waar je A Million Little Things kunt streamen.

Girl in the Picture (6 juli)

Bron: Netflix
De documentaire brengt een waargebeurd verhaal in kaart over een vrouw die al 30 jaar vermist is en haar eigen naam niet eens weet, de mysterieuze dood van haar moeder en de daaropvolgende kidnapping van haar zoon hebben de zaak opnieuw geopend. Lees hier waar je vanaf 6 juli Girl in the Picture kunt kijken.

Pistol (6 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de jaren zeventig zetten Johnny Rotten en Sid Vicious de muziekwereld op z'n kop met hun punkbandje The Sex Pistols. De serie Pistol vertelt het verhaal van de band: een groep luidruchtige arbeiderskinderen die muziek en cultuur voorgoed veranderden. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli Pistol kunt streamen.

The Tourist, S1 (6 juli)

NPO Plus

Bron: BBC
Een man wordt na een heftige auto-achtervolging in de outback wakker in het ziekenhuis zonder enig idee wie hij is. Hij wordt gedwongen tot een meeslepende reis van zelfontdekking, terwijl hij probeert de mensen die hem proberen te vermoorden een stap voor te blijven. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli The Tourist kunt streamen.

Time, S1 (6 juni)

NPO Plus

Mark Cobden wordt verteerd door schuldgevoelens nadat hij per ongeluk een onschuldige man heeft vermoord. Hij aanvaardt zijn gevangenisstraf van vier jaar en is nu gescheiden van zijn familie. Hij maakt kennis met Eric McNally, een minzame gevangenisbewaarder die zijn best doet om degenen onder zijn hoede te beschermen. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli Time kunt streamen.

The Sea Beast (8 juli)

Netflix

Bron: Netflix
We bevinden ons in een tijd waarin grote enge monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een groots avontuur. Lees hier waar je vanaf 8 juli The Sea Beast kunt kijken.

Boo, Bitch (8 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Erika Vu is een tiener die altijd veilig onder de radar leefde en wil daar nu verandering in brengen. Er treden echter complicaties op wanneer ze de volgende dag ontdekt dat ze plots een geestverschijning is geworden. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Boo, Bitch kunt streamen.

Love Island, S2 (11 juli)

Videoland

Bron: Videoland
We volgen een aantal jonge Nederlandse en Vlaamse singles tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love, waarbij ze dag en nacht onder toezicht staan van camera's. Bekijk hier waar je Love Island kunt streamen.

Better Call Saul, S6b (12 juli)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
In deze serie ontmoeten we de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier waar je Better Call Saul kunt streamen.

Resident Evil, S1 (14 juli)

Netflix

Bron: Netflix
De live-actionserie van de horrorgame Resident Evil speelt zich dertig jaar na de ontdekking van het T-virus af. Na de wereldwijde Apocalyps moet iedereen een zware strijd leveren om te overleven, aangezien ze worden aangevallen door bloeddorstige wezens. Ook worden na een uitbraak de duistere geheimen van de Umbrella Corporation onthuld. Bekijk hier waar je vanaf 14 juli Resident Evil kunt streamen.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight, S1 (14 juli)

Bron: Netflix
'Kung Fu Panda' Po krijgt de schuld van een ongeluk in het dorp, maar volgt er toch nog een kans op eerherstel: twee vijandige wezels proberen vier magische wapens te bemachtigen en dus reist hij de wereld over om ze stoppen. En dat doet hij samen de Engelse ridder Wandering Blade. Bekijk hier waar je vanaf 14 juli Kung Fu Panda: The Dragon Knight kunt streamen.

Persuasion (15 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Anne Elliott is een jonge vrouw die acht jaar eerder door haar snobbistische familie werd aangespoord om niet te trouwen haar geliefde Frederick. Als hij opnieuw in haar leven opduikt staat ze voor een belangrijke keuze. Lees hier waar je vanaf 15 juli Persuasion kunt kijken.

Don't Make Me Go (15 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Wanneer alleenstaande vader Max ontdekt dat hij een terminaal ziek is, besluit hij om te proberen alle jaren van liefde en steun die hij helaas moet gaan missen met zijn tienerdochter Wally te beleven in de korte tijd die hij nog met haar heeft. Lees hier waar je vanaf 15 juli Don't Make Me Go kunt kijken.

James May: Our Man in Italy (15 juli)

Prime Video

James brengt zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen. Bekijk hier waar je vanaf 15 juli James May: Our Man in Italy kunt streamen.

Aftershock (16 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Via het tragische verlies van een familie en de strijd voor gerechtigheid, onderzoekt Aftershock één van de meest dringende en beschamende nationale crises in Amerika en de groeiende beweging die het omringt: De Amerikaanse moedersterfte crisis. Lees hier waar je vanaf 16 juli Aftershock kunt kijken.

Virgin River, S4 (20 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. In seizoen 4 zien we hoe het gaat met de zwangerschap van Mel. Het is niet duidelijk wie de vader van de baby is. Is dat Jack of toch Mels ex-man Mark? Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

The Gray Man (22 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer de meest bekwame huursoldaat van de CIA Court Gentry genaamd - wiens ware identiteit bij niemand bekend is - per ongeluk duistere geheimen onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale moordenaars. Lees hier waar je vanaf 22 juli The Gray Man kunt kijken.

Anything's Possible (22 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Kelsa is een zelfverzekerd trans-meisje in het laatste jaar van haar middelbare school. Haar klasgenoot Khal vindt haar leuk, en probeert moed te verzamelen om haar uit te vragen. Hij weet dat dat voor drama kan zorgen, maar wat volgt is een romance die de vreugde, tederheid en pijn van jonge liefde laat zien. Lees hier waar je vanaf 22 juli Anything's Possible kunt kijken.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita (24 juli)

Wekelijks op Videoland

Bron: Videoland
In deze vakantiespecial gaan Bo, Florine, Leslie en Pauline op girls’ trip door Italië. Ze laten hun gezinnen achter voor een welverdiende mom break vol tijd en aandacht voor elkaar. De dames beginnen in Milaan en rijden via tussenstops in Toscane en Rome door naar de prachtige Amalfikust. Bekijk hier waar je vanaf 24 juli Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita kunt streamen.

Under the Banner of Heaven (27 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het geloof van een vrome rechercheur wordt op de proef gesteld als hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met de spiraal van een gewaardeerde familie uit Utah naar LDS-fundamentalisme en hun wantrouwen in de regering. Bekijk hier waar je vanaf 27 juli Under the Banner of Heaven kunt streamen.

Pretty Little Liars: Original Sin, S1 (28 juli)

Wekelijks op HBO Max

Bron: HBO Max
Twintig jaar geleden werd Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, in het heden, wordt een gloednieuwe groep Little Liars gekweld door een onbekende aanvaller. Bekijk hier waar je vanaf 28 juli Pretty Little Liars: Original Sin kunt streamen.

Exit, S2 (28 juni)

NPO Plus

De tragikomische serie volgt vier vrienden die werken in de financiële sector in Oslo. De stinkend rijke speculanten Adam, William, Henrik en Jeppe glijden steeds verder af in een bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Terwijl ze zonder medeweten van hun echtgenotes de (morele) grenzen opzoeken, dreigen zowel hun levens als carrières in gevaar te komen. Bekijk hier waar je Exit kunt streamen.

Uncoupled, S1 (29 juli)

Netflix

Michael dacht dat zijn leven perfect was totdat zijn man hem overrompelt door na 17 jaar de deur uit te lopen. In één nacht moet Michael twee nachtmerries onder ogen zien - verliezen wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en zich plotseling terugvinden als alleenstaande homoseksuele man van midden 40 in New York City. Bekijk hier waar je vanaf 29 mei Uncoupled kunt streamen.

Boss Level (30 juli)

Videoland

Bron: Dutch FilmWorks
Het verhaal gaat over Roy Pulver. Hij is een gepensioneerde special forces veteraan die overlijdt. Hij wordt echter de volgende dag weer wakker en komt erachter dat hij vast zit in een eindeloze tijdslus. Terwijl meedogenloze huurmoordenaars achter hem aanzitten moet hij uit zien te vogelen wie er verantwoordelijk is voor dit fenomeen. Lees hier waar je Boss Level kunt kijken.

Beck, S9 (30 juni)

NPO Plus

Martin Beck krijgt als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweede nationale politie met zeer uitlopende moordzaken te maken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is hij niet bepaald een stoere held. Die eigenschappen weerhouden de intelligente en uiterst gedreven speurder echter niet. Bekijk hier waar je Beck kunt streamen.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV