Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer Virgin River en The Gray Man

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

Stranger Things, S4b (1 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.

Girl in the Picture (6 juli)

Bron: Netflix
De documentaire brengt een waargebeurd verhaal in kaart over een vrouw die al 30 jaar vermist is en haar eigen naam niet eens weet, de mysterieuze dood van haar moeder en de daaropvolgende kidnapping van haar zoon hebben de zaak opnieuw geopend. Lees hier waar je vanaf 6 juli Girl in the Picture kunt kijken.

The Sea Beast (8 juli)

Netflix

Bron: Netflix
We bevinden ons in een tijd waarin grote enge monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een groots avontuur. Lees hier waar je vanaf 8 juli The Sea Beast kunt kijken.

Boo, Bitch (8 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Erika Vu is een tiener die altijd veilig onder de radar leefde en wil daar nu verandering in brengen. Er treden echter complicaties op wanneer ze de volgende dag ontdekt dat ze plots een geestverschijning is geworden. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Boo, Bitch kunt streamen.

Better Call Saul, S6b (12 juli)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
In deze serie ontmoeten we de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier waar je Better Call Saul kunt streamen.

Resident Evil, S1 (14 juli)

Netflix

Bron: Netflix
De live-actionserie van de horrorgame Resident Evil speelt zich dertig jaar na de ontdekking van het T-virus af. Na de wereldwijde Apocalyps moet iedereen een zware strijd leveren om te overleven, aangezien ze worden aangevallen door bloeddorstige wezens. Ook worden na een uitbraak de duistere geheimen van de Umbrella Corporation onthuld. Bekijk hier waar je vanaf 14 juli Resident Evil kunt streamen.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight, S1 (14 juli)

Bron: Netflix
'Kung Fu Panda' Po krijgt de schuld van een ongeluk in het dorp, maar volgt er toch nog een kans op eerherstel: twee vijandige wezels proberen vier magische wapens te bemachtigen en dus reist hij de wereld over om ze stoppen. En dat doet hij samen de Engelse ridder Wandering Blade. Bekijk hier waar je vanaf 14 juli Kung Fu Panda: The Dragon Knight kunt streamen.

Persuasion (15 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Anne Elliott is een jonge vrouw die acht jaar eerder door haar snobbistische familie werd aangespoord om niet te trouwen haar geliefde Frederick. Als hij opnieuw in haar leven opduikt staat ze voor een belangrijke keuze. Lees hier waar je vanaf 15 juli Persuasion kunt kijken.

Virgin River, S4 (20 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. In seizoen 4 zien we hoe het gaat met de zwangerschap van Mel. Het is niet duidelijk wie de vader van de baby is. Is dat Jack of toch Mels ex-man Mark? Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

The Gray Man (22 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer de meest bekwame huursoldaat van de CIA Court Gentry genaamd - wiens ware identiteit bij niemand bekend is - per ongeluk duistere geheimen onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale moordenaars. Lees hier waar je vanaf 22 juli The Gray Man kunt kijken.

Uncoupled, S1 (29 juli)

Netflix

Michael dacht dat zijn leven perfect was totdat zijn man hem overrompelt door na 17 jaar de deur uit te lopen. In één nacht moet Michael twee nachtmerries onder ogen zien - verliezen wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en zich plotseling terugvinden als alleenstaande homoseksuele man van midden 40 in New York City. Bekijk hier waar je vanaf 29 mei Uncoupled kunt streamen.

Verder op Netflix

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's