Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer New Amsterdam

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

Long Shot (1 juli)

Videoland

Bron: Lionsgate
Het verhaal volgt Fred Flarsky. Hij is een aan lager wal geraakte journalist. Om zijn grote depressie te overwinnen probeert hij het hart van zijn jeugdliefde, Charlotte Field, te winnen. Charlotte was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen op deze Aarde. Lees hier waar je Long Shot kunt kijken.

Inside Llewyn Davis (1 juli)

Videoland

Bron: CBS Films
New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen makelij. Lees hier waar je Inside Llewyn Davis kunt kijken.

New Amsterdam, S4 (1 juli)

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Bekijk hier waar je New Amsterdam kunt streamen.

A Million Little Things, S4 (4 juli)

Videoland

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Bekijk hier waar je A Million Little Things kunt streamen.

Love Island, S2 (11 juli)

Videoland

Bron: Videoland
We volgen een aantal jonge Nederlandse en Vlaamse singles tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love, waarbij ze dag en nacht onder toezicht staan van camera's. Bekijk hier waar je Love Island kunt streamen.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita (24 juli)

Wekelijks op Videoland

Bron: Videoland
In deze vakantiespecial gaan Bo, Florine, Leslie en Pauline op girls’ trip door Italië. Ze laten hun gezinnen achter voor een welverdiende mom break vol tijd en aandacht voor elkaar. De dames beginnen in Milaan en rijden via tussenstops in Toscane en Rome door naar de prachtige Amalfikust. Bekijk hier waar je vanaf 24 juli Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita kunt streamen.

Boss Level (30 juli)

Videoland

Bron: Dutch FilmWorks
Het verhaal gaat over Roy Pulver. Hij is een gepensioneerde special forces veteraan die overlijdt. Hij wordt echter de volgende dag weer wakker en komt erachter dat hij vast zit in een eindeloze tijdslus. Terwijl meedogenloze huurmoordenaars achter hem aanzitten moet hij uit zien te vogelen wie er verantwoordelijk is voor dit fenomeen. Lees hier waar je Boss Level kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's