Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer The Terminal List

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Terminal List, S1 (1 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal volgt marinier James Reece (Chris Pratt) nadat zijn volledige peloton in een hinderlaag terechtkomt. Reece keert terug naar zijn familie maar heeft tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis. Als nieuw bewijs naar boven komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken. Niet alleen hij, maar ook zijn familie loopt gevaar. Bekijk hier waar je vanaf 1 juli The Terminal List kunt streamen.

Don't Make Me Go (15 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Wanneer alleenstaande vader Max ontdekt dat hij een terminaal ziek is, besluit hij om te proberen alle jaren van liefde en steun die hij helaas moet gaan missen met zijn tienerdochter Wally te beleven in de korte tijd die hij nog met haar heeft. Lees hier waar je vanaf 15 juli Don't Make Me Go kunt kijken.

James May: Our Man in Italy (15 juli)

Prime Video

James brengt zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen. Bekijk hier waar je vanaf 15 juli James May: Our Man in Italy kunt streamen.

Anything's Possible (22 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Kelsa is een zelfverzekerd trans-meisje in het laatste jaar van haar middelbare school. Haar klasgenoot Khal vindt haar leuk, en probeert moed te verzamelen om haar uit te vragen. Hij weet dat dat voor drama kan zorgen, maar wat volgt is een romance die de vreugde, tederheid en pijn van jonge liefde laat zien. Lees hier waar je vanaf 22 juli Anything's Possible kunt kijken.

Verder op Prime Video

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV