Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer The Tourist

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Tourist, S1 (6 juli)

NPO Plus

Bron: BBC
Een man wordt na een heftige auto-achtervolging in de outback wakker in het ziekenhuis zonder enig idee wie hij is. Hij wordt gedwongen tot een meeslepende reis van zelfontdekking, terwijl hij probeert de mensen die hem proberen te vermoorden een stap voor te blijven. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli The Tourist kunt streamen.

Time, S1 (6 juni)

NPO Plus

Mark Cobden wordt verteerd door schuldgevoelens nadat hij per ongeluk een onschuldige man heeft vermoord. Hij aanvaardt zijn gevangenisstraf van vier jaar en is nu gescheiden van zijn familie. Hij maakt kennis met Eric McNally, een minzame gevangenisbewaarder die zijn best doet om degenen onder zijn hoede te beschermen. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli Time kunt streamen.

Exit, S2

NPO Plus

De tragikomische serie volgt vier vrienden die werken in de financiële sector in Oslo. De stinkend rijke speculanten Adam, William, Henrik en Jeppe glijden steeds verder af in een bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Terwijl ze zonder medeweten van hun echtgenotes de (morele) grenzen opzoeken, dreigen zowel hun levens als carrières in gevaar te komen. Bekijk hier waar je Exit kunt streamen.

Beck, S9

NPO Plus

Martin Beck krijgt als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweede nationale politie met zeer uitlopende moordzaken te maken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is hij niet bepaald een stoere held. Die eigenschappen weerhouden de intelligente en uiterst gedreven speurder echter niet. Bekijk hier waar je Beck kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV