Ursula uit De Luizenmoeder heeft hoofdrol te pakken

Ursula uit De Luizenmoeder heeft hoofdrol te pakken
Maaike Martens in nieuwe romantische komedie

Nieuws

Actrice Maaike Martens, sinds kort beter bekend als woedende moeder Ursula uit De Luizenmoeder, speelt de hoofdrol in de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. Martens heeft haar rol te danken aan een scène uit de kijkcijferhit.

Dat meldt NU.nl. Nijenhuis, die films als Onze Jongens en Gek van Geluk regisseerde, zag de scène waarin Ursula bang is dat haar dochter Isa een ondermaatse surprise zou krijgen van Hannah (Jennifer Hoffman). "Als je verdriet en woede zo mooi in komedie om kan zetten, ben je een topactrice", vindt Nijenhuis.

Martens speelde eerder in verschillende muscials, zoals De Marathon en Hema: de Musical, maar dit wordt haar eerste grote filmrol. Ze schreef zelf mee aan de nieuwe romantsiche komedie die in de zomer begint met de opnames.

Het seizoen van De Luizenmoeder zit erop. Zondag zendt AVROTROS nog één speciale blooper-aflevering uit, om 20.20 uur op NPO3. Bekijk hier de allerbeste fragmenten uit De Luizenmoeder.

Het is nog niet bekend hoe de film heet of wie er nog meer in meespelen. De releasedatum is 14 februari 2019. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie.

Tags: ursula, komedie, luizenmoeder, jennifer hoffman, johan nijenhuis, maaike martens, moeder, de marathon, avrotros, npo3, de luizenmoeder

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »