Vanavond op tv: docu William & Kate: koningspaar in de wacht, terugkeer Chateau Meiland

Vanavond op tv: docu William & Kate: koningspaar in de wacht, terugkeer Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 juni

Kijktip :

Vanavond is op Net5 de onthullende documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht te zien. Verder onder meer de terugkeer van Chateau Meiland op SBS6; deze zomer zijn herhalingen te zien op maandag en dinsdag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: We zijn er bijna!

NPO 1
19:05 uur

Khalid & Sophie is met zomervakantie en dus zijn vanaf nu herhalingen te zien in de vooravond van NPO 1. Deze week het achtste seizoen van het heerlijke reisprogramma We zijn er bijna! Hierin gaat een groep ouderen om rondreis door Italië. De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verder naar Novafeltria.


Terug: MAX vakantieman

NPO 1
20:30 uur

Vanavond begint het nieuwe seizoen van MAX vakantieman op NPO 1. Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. Zo worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld die door een deskundige beantwoord worden en inspecteert De Mystery Guest accommodaties.


Docu: William & Kate - koningspaar in de wacht

NET 5
20:30 uur

William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, vierin 2022 allebei hun veertigste verjaardag. Het duurt echter nog even voordat ze daadwerkelijk de troon zullen bestijgen. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht schetst een beeld van het stel. Royaltyjournalist Sam Hoevenaar duikt in het leven van prins William en Kate. Er wordt gesproken met diverse mensen die dicht bij het royaltykoppel staan.


Andere Tijden Special: op de fiets

NPO 2
20:35 uur

In een nieuwe special van Andere Tijden wordt de kijker een mooi beeld voorgeschoteld van het trouwste vervoermiddel van veel Nederlanders: de fiets. Al sinds jaar en dag staat ons land bekend om de fietscultuur, maar hoe heeft die zich door de jaren heen ontwikkeld? De special begint in de tijd waarin fietspaden nog niet bestaan en fietsers zich met gevaar voor eigen leven in het drukke stadsverkeer van de jaren twintig storten. Als de auto in de jaren zestig zijn grote opkomst maakt, wordt het door de vele ongelukken duidelijk dat er fietspaden aangelegd moeten worden.


Terug: Chateau Meiland

SBS 6
21:25 uur

Na een roerig seizoen zijn de heren van talkshow Vandaag Inside wel toe aan een zomerstop. Daarom is vanaf vanavond kijkcijferkanon Chateau Meiland weer te zien op SBS6. Tijdens de korte stop van VI na de kaarsrel was het eerste seizoen al te zien; we pakken de draad nu weer op bij seizoen 2. Dit tweede seizoen staat in het teken van de opening en de eerste gasten. Want nu begint het echte werk: de gasten moeten in de watten gelegd worden in het chateau.


Start: Children of the Labyrinth

NPO 2
22:10 uur

In het kader van Wereldvluchtelingendag is de korte filmreeks Children of the Labyrinth deze week van maandag tot en met vrijdag te zien op NPO 2. Filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden reisden af naar Griekenland en vroegen ouders op de vlucht een brief te schrijven aan hun kinderen. In Children of the Labyrinth lezen de ouders de brieven aan hun kinderen voor. Ze beschrijven de dag waarop hun kind werd geboren, de liefde en de toekomstdromen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV