Maandag in Humberto: minister Rob Jetten over gascrisis

Maandag in Humberto: minister Rob Jetten over gascrisis
De gasten van Humberto van maandag 20 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van maandag 20 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - maandag 20 juni

  • Om te voorkomen dat we deze winter in de kou zitten, besluit het kabinet om de kolencentrales weer op volle toeren te laten draaien. Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten licht vanavond het besluit toe bij Humberto.
  • Van Amelie tot Pirates of the Carribean, Humberto Tan bespreekt de filmmuziek Top 50 met Martin Koolhoven en Jet Berkhout met muziek van het Metropole Orkest met Tania Kross.
  • De foto’s van de Oekraïense Timur Miroshnychenko die vanuit een bunker het Eurovisie Songfestival becommentarieerde, gingen vorige maand de wereld over. Hij is even in Nederland, morgen presenteert hij een benefietconcert op het Museumplein. Vanavond schuift hij aan bij Humberto.
  • Joris de Jongh, projectcoördinator bij Artsen zonder Grenzen, verleende hulp in de metrostations van het Oekraïnse Charkov. Vanavond vertelt hij zijn verhaal.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's