Recensie: Minions: The Rise of Gru heeft alles in huis om een dikke bioscoophit te worden

Recensie: Minions: The Rise of Gru heeft alles in huis om een dikke bioscoophit te worden
De gele zetpillen zijn terug!

Film :

Vanaf 29 juni is de animatiefilm Minions: The Rise of Gru te zien in de bioscoop. Eindelijk! Na een vertraging van twee jaar ziet deze blitse sequel het witte doek en gaan we terug naar het begin, de jaren 70! Hoe werd de jonge Gru "evil" en wie waren zijn duistere voorbeelden? Lees hier de filmrecensie van Minions: The Rise of Gru.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vicious 6
Als fan van een superschurkengroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt Gru een plan om kwaadaardig en duister genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten, met de steun van zijn volgelingen, de Minions.

Met de stemmen van Steve Carell en Russell Brand in de animatiefilm 'Minions: The Rise of Gru'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 7,3

Ook deze keer tovert Illumination weer een heerlijke animatiefilm uit de hoge hoed, die de bioscoopbezoeker zeker zal gaan waarderen. Topentertainment voor het hele gezin gegarandeerd, want zowel jong als oud gaan genieten van dit nieuwe avontuur waar de jaren 70 - compleet met heerlijke soundtrack - centraal staat. Het nummer You're No Good van Linda Ronstadt en heerlijke disconummer Funkytown worden op briljante wijze uit het stof wordt gehaald. The Rise of Gru scoort op humor, animatie en verhaal erg goed, maar is met 87 minuten wel aan de korte kant. Vier sterren.

Cast
Onder andere de stemmen van acteur Steve Carell (Despicable Me 3), Pierre Coffin (Minions and Monsters), Taraji P. Henson (Proud Mary), Jean-Claude Van Damme (Black Water) en Alan Arkin (Marley & Me) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kyle Balda (The Mask).

Vanaf 29 juni is de film Minions: The Rise of Gru te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Komedie, Familiefilm. tijdsduur: 87 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV