Departure seizoen 2 gaat woensdag 22 juni van start op Net5

Departure seizoen 2 gaat woensdag 22 juni van start op Net5
Tweede reeks van mysterieuze dramaserie

Kijktip :

Na het mysterieuze en spectaculaire eerste seizoen van Departure is vanaf woensdag 22 juni de tweede reeks te zien op Net5. De komende woensdagavonden kun je genieten van een dubbele aflevering van dit zesdelige seizoen.

Departure aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hogesnelheidstrein
Waar het eerste seizoen zich afspeelde rond een vliegtuig dat op mysterieuze wijze jaren later dan gepland landde, begint dit tweede seizoen met het onderzoek naar een ongeluk met een automatische hogesnelheidstrein, die op weg was van Chicago naar Toronto. Bij het ongeluk zijn meerdere mensen om het leven gekomen.

Verdachten
In de nasleep van het ongeluk ontstaat een web van mogelijke verdachten. Naast mogelijke mechanische of technologische defecten wordt er namelijk ook gekeken naar menselijke invloeden op het ongeluk. Kendra Malley reist naar het platteland van Michigan om de zaak te onderzoeken. Allereerst moet de definitieve oorzaak van het ongeluk vastgesteld worden.

Het tweede seizoen van Departure is vanaf woensdag 22 juni wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Departure terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's