Schokkende documentaire Eindeloos gepest zie je woensdag op NPO 3

Schokkende documentaire Eindeloos gepest zie je woensdag op NPO 3
Het heftige verhaal van Maryana

Kijktip :

Woensdag (22 juni) is de indrukwekkende, maar heftige documentaire Eindeloos gepest opnieuw te zien op NPO 3. Deze documentaire werd eerder dit jaar al eens uitgezonden en vertelt het verhaal van Maryana, die niet meer verder wilde leven omdat het pestleed voor haar ondraaglijk werd.

Eindeloos gepest gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Nabestaanden
Aan de hand van verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was en wat haar bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We krijgen een beeld van een meisje dat one of a kind was en zich ontwikkelt tot een eigenzinnige tiener.

Achtervolgd
Dat Maryana haar eigen ding deed en eigen stijl had, zorgt er op de lagere school al voor dat ze gepest wordt. Op de middelbare school gaat het goed, maar buiten de school weten de pesters haar in het dorp nog steeds te vinden. Ze wordt regelmatig achtervolgd, aan haar haren getrokken of van haar fiets afgetrapt. Als Maryana thuis is, gaat het pesten online door.

De documentaire Eindeloos gepest is woensdag 22 juni om 22.10 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Eindeloos gepest terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV