Dinsdag in Humberto: o.a. Frans Bauer en Tante Rikie over de Zwarte Cross

Dinsdag in Humberto: o.a. Frans Bauer en Tante Rikie over de Zwarte Cross
De gasten van Humberto van dinsdag 21 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van dinsdag 21 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - dinsdag 21 juni

  • Binnenkort gaan ruim 220.000 mensen volledig uit hun dak bij de 25e editie van de Zwarte Cross. We vieren het jubileum met de organisatoren Hendrik Jan Lovink en Ronnie Degen én met Frans Bauer die samen met Tante Rikie een speciaal nummer heeft opgenomen.

  • Hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem won afgelopen week de Nederlandse Nobelprijs voor de wetenschap: de Stevinpremie. Jarenlang doet hij baanbrekend onderzoek naar parkinson, de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Vanavond schuift hij aan.

  • De bijstand gaat op de schop. Niet elke fout mag meer leiden tot een boete of korting op de uitkering. We bespreken de koerswijziging van de overheid met minister voor Armoedebeleid Carola Schouten en uitkeringsgerechtigden Esmee en Renee.

  • Woedende Trump-aanhangers bestormden het Capitool op 6 januari 2021 en veroorzaakten een schokgolf in binnen- en buitenland. Vandaag gaan in de VS de hoorzittingen verder waarin de vraag centraal staat: wie was hier nou verantwoordelijk voor? Aan tafel Michiel Vos.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: o.a. Frans Bauer en Tante Rikie over de Zwarte Cross of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV