Documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op Canvas

Documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op Canvas
De ontwikkeling van het coronavaccin in beeld

Kijktip :

De afgelopen weken lopen de coronabesmettingen opnieuw in rap tempo op en wordt er zelfs gewaarschuwd voor een heuse 'zomergolf'. In de documentaire How to Survive a Pandemic, vanavond te zien op Canvas, neemt ons mee terug in de tijd en volgt in realtime de ontwikkeling van het COVID-19-vaccin.

Testen
Van het testen op vrijwilligers tot de wereldwijde verspreiding van het vaccin: elke stap wordt in deze film nauwgezet gevolgd. Kort na het uitbreken van de pandemie werd gestart met de opnames en gedurende de daaropvolgende achttien maanden wordt het werk van laboranten, wetenschappers en journalisten gevolgd.

Aanval
Terwijl met man en macht wordt gewerkt aan een vaccin zet het coronavirus zijn dodelijke aanval voort - en er duiken steeds nieuwe varianten op. Met ongeëvenaarde toegang tot wereldberoemde wetenschappers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties is deze documentaire een uniek ooggetuigenverslag van de grootste wereldwijde gezondheidscrisis van de 21ste eeuw.

De documentaire How to Survive a Pandemic is donderdag 23 juni om 21.20 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV