Concertregistratie Kensington Live 2018 zie je donderdag op Veronica

Concertregistratie Kensington Live 2018 zie je donderdag op Veronica
Band neemt afscheid van leadzanger

Kijktip :

De succesvolle Nederlandse rockband Kensington zal verder moeten zonder het kenmerkende stemgeluid van zanger Eloi Youssef, maar van de muziek kunnen we nog steeds genieten. Donderdag (23 juni) zendt Veronica een registratie van een Kensington-concert uit 2018 uit.

Kensington Live 2018 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Afscheid
Afgelopen najaar maakte Kensington bekend dat de wegen van de band en zanger Eloi Youssef zullen scheiden vanwege een "verschil in toekomstvisie". Ze treden voorlopig nog samen op, maar in september 2022 zal Youssef definitief afscheid nemen van Kensington - waar hij al sinds de oprichting in 2005 onderdeel van is.

Hits
De afgelopen twaalf jaar heeft Kensington een onuitwisbare indruk gemaakt op de Nederlandse muziekwereld. Een groot aantal hits haalde de Top 40 en nummers als 'Sorry', 'Uncharted', 'Streets' en 'Heading Up High' zijn al enkele jaren hoog te vinden in de Top 2000. Afgelopen jaar stond Kensington met liefst elf nummers in de lijst der lijsten.

De concertregistratie Kensington Live 2018 is donderdag 23 juni om 22.35 uur te zien op Veronica. Na afloop kun je Kensington Live 2018 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concertregistratie Kensington Live 2018 zie je donderdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV