Hilarische comedy The Hangover donderdag te zien op Veronica

Hilarische comedy The Hangover donderdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

The Hangover behoort zonder twijfel tot de meest succesvolle comedy's van deze eeuw. De film betekende het startschot van een trilogie en lanceerde de carrières van diverse acteurs. Donderdag is de film te zien op Veronica en je kunt The Hangover streamen via Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden is Doug. Ze moeten erachter zien te komen wat voor rare capriolen ze de vorige nacht hebben uitgehaald om Doug zo snel mogelijk terug naar Los Angeles te krijgen zodat hij kan trouwen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
The Hangover heeft inmiddels een iconische status in de popcultuur bereikt. Er kwamen natuurlijk twee (minder geslaagde) vervolgen, maar deze eerste film zit ook tjokvol legendarische momenten - van de tijger in de badkamer tot Mike Tyson die 'In the Air Tonight' zingt en de verdwenen tand van het personage Stu. Bovendien betekende het vooral de grote doorbraak van Bradley Cooper, die de hoofdrol vertolkt. Een heerlijke film.

Cast
Naast Bradley Cooper (Nightmare Alley) en Ed Helms (Tag) zijn ook Zach Galifianakis (Tulip Fever), Heather Graham (Boogie Nights) en Jeffrey Tambor (The Death of Stalin) te zien in The Hangover. Deze film is geregisseerd door Todd Phillips (Joker).

The Hangover (2009) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is donderdag 23 juni om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: comedy. Speelduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's