Serierecensie: The Umbrella Academy seizoen 3 is weer vreemd, maar absoluut lekker

Serierecensie: The Umbrella Academy seizoen 3 is weer vreemd, maar absoluut lekker
De disfunctionele superheldenfamilie is terug!

Kijktip :

Vanaf 22 juni staat het derde seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. Na een flitsende eerste 20 minuten blijkt seizoen 3 een heerlijk weerzien met Vanya, Luther, Diego, Allison, Number Five, Ben en de exentrieke Klaus (geweldig gespeeld door Robert Sheehan, die ook nu weer de show steelt). Lees hier de serierecensie van The Umbrella Academy seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Umbrella vs. Sparrows
Na een einde te hebben gemaakt aan de dag des oordeels van het jaar 1963, keert de Umbrella Academy terug naar het heden - ervan overtuigd dat ze de eerste apocalyps hebben weten te voorkomen en de tijdlijn voor eens en altijd hebben gerepareerd. Maar na een zeer kort moment van feestvieren realiseren ze zich dat de dingen niet precies zijn zoals ze ze hebben achtergelaten. Een groep nieuwe superhelden staat op.

Lees ook de serierecensies van The Umbrella Academy seizoen 1 en seizoen 2 op Gids.tv.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,0

Net als in het eerste seizoen eindigde de finale-aflevering van seizoen twee van The Umbrella Academy met een dikke cliffhanger. De groep wist de weg terug te vinden naar het heden, maar dat betekent niet dat al hun problemen zijn opgelost. Wederom moeten ze voorkomen dat de wereld vergaat, maar er zijn kapers op de kust. Ook seizoen drie pakt uit met mooie special effects, actie, romantiek en humor met leuke dialogen. Ook de soundtrack is weer een feest en start briljant als het nummer 'Footloose' van Kenny Loggins uit 1984 wordt ingezet. We kijken nu al uit naar seizoen vier, want deze superhelden zijn onverwoestbaar - of toch niet? Vier sterren.

Cast
Naast Tom Hopper (Game of Thrones) en Elliot Page (Juno) zijn ook Robert Sheehan (Bad Samaritan), Aidan Gallagher (Modern Family), Justin Cornwell (The InBetween) en Britne Oldford (Free Guy) te zien in The Umbrella Academy. Deze serie is geregisseerd door Jeremy Slater (serie The Exorcist) en Steve Blackman.

Vanaf 22 juni 2022 is The Umbrella Academy seizoen 3 te zien op Netflix. Dit seizoen bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: actie, avontuur, comedy.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Umbrella Academy seizoen 3 is weer vreemd, maar absoluut lekker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV