Serierecensie: God's Favorite Idiot is flauw en nauwelijks grappig

Serierecensie: God's Favorite Idiot is flauw en nauwelijks grappig
Met Melissa McCarthy en Ben Falcone

Film :

Vanaf 15 juni staat het eerste seizoen van God's Favorite Idiot op Netflix. Opnieuw slaan Melissa McCarthy en Ben Falcone de handen ineen voor een komedie, die ook ditmaal maar nauwelijks grappig is. Lees hier de recensie van God's Favorite Idiot seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De grote liefde
Clark Thompson heeft in zijn collega Amily zijn grote liefde gevonden. Als hij getroffen wordt door de bliksem en plots een vreemde gloed vertoont, begint zijn omgeving te vermoeden dat hij is uitgekozen door God, mogelijk om de Apocalyps te voorkomen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 43% | IMDb ★ 5,6

Clark Thompson (gespeeld door Ben Falcone) is een echte Amerikaan: de persoon die een hele avond door de tuin kan lopen om een kat te zoeken. Daarom is het woord 'idiot' in de titel eigenlijk fout, het zou 'Mr. Middelmaat' moeten zijn. En dat is eigenlijk ook een goede omschrijving van de serie op zichzelf. Het wordt eigenlijk nauwelijks echt grappig, de personages zijn tweedimensionaal en zeker als Satan ten tonele verschijnt wordt het allemaal bijna saai en de boodschap komt eigenlijk nauwelijks aan. 2 sterren.

Cast
Ben Falcone (Tammy) en Melissa McCarthy (Bridesmaids) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Michael McDonald (Brooklyn Nine-Nine) en Sheila Waldron (Logan).

Bron: Netflix

Vanaf 15 juni 2022 is God's Favorite Idiot seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. Aantal afleveringen: 8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: God's Favorite Idiot is flauw en nauwelijks grappig of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV