Woensdag in Op1: Tjeerd de Groot en Caroline van der Plas over boerenprotest

Woensdag in Op1: Tjeerd de Groot en Caroline van der Plas over boerenprotest
De gasten van Op1 van woensdag 22 juni

Kijktip :

Maandagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van woensdag 22 juni

  • Tienduizenden boeren verzamelden zich vandaag in het Gelderse Stroe om te demonstreren tegen de stikstofplannen van het kabinet. BBB-Kamerlid Caroline van der Plas was aanwezig bij de demonstratie, net als agrariërs Annemiek Koekoek en Bastiaan van ’t Westeinde en politiek verslaggever Thomas van Groningen. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot wilde ook graag komen, maar zijn veiligheid kon niet gegarandeerd worden. Ze zijn vanavond te gast bij Op1 samen met hoogleraar stikstof Jan Willem Erisman.
  • Rob de Nijs staat vanavond voor het laatst op het podium. Na een carrière van ruim zestig jaar neemt de aan Parkinson lijdende zanger in een vol Ziggo Dome afscheid met zijn concert ’t Is Mooi Geweest.Leon Verdonschot, die een film over de zanger maakte en Albert Verlinde blikken bij Op1 terug op zestig jaar Rob de Nijs.
  • Toen zijn vader overleed raakte acteur Victor Löw in een psychose en moest hij opgenomen worden. Nu, drie jaar later, gebruikt hij zijn ervaringen als inspiratie voor een personage in een film waar hij ruim 16 jaar mee bezig was. Over de zwaarste periode uit zijn leven en de film ‘De Openbaring’ vertelt de acteur vanavond bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Tjeerd de Groot en Caroline van der Plas over boerenprotest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV