Woensdag in Humberto: boeren doen verhaal na boerenprotest

Woensdag in Humberto: boeren doen verhaal na boerenprotest
De gasten van Humberto van woensdag 22 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van woensdag 22 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - woensdag 22 juni

  • Tienduizenden boeren protesteerden vandaag in Stroe tegen de stikstofplannen van het kabinet. Veehouder Berny Remerink en Henk Bleker van NMV nieuws waren erbij, bioboer John Arink bleef bewust thuis. Vanavond zijn ze te gast.

  • Tessa Boomkamp zit al meer dan 12 jaar in de Edwin Evers Band, maar nooit brachten ze samen een single uit. Daar is nu verandering in gekomen, samen hebben ze de single ‘Geef me je hand’ uitgebracht. Vanavond zingen ze en de Edwin Evers Band heeft nieuws!

  • De politie slaat groot alarm nadat twee mannen met hulp van handlangers uit TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen ontsnappen. Wie zijn deze mannen en hoe staat het met de zoektocht? Misdaadverslaggever Wouter Laumans
    schuift aan.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Humberto: boeren doen verhaal na boerenprotest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV