Engeland - Nederland live op tv en online (oefenduel Oranjeleeuwinnen)

Engeland - Nederland live op tv en online (oefenduel Oranjeleeuwinnen)
Weerzien met Sarina Wiegman

Sport :

Vrijdagavond (24 juni) spelen de Oranjeleeuwinnen een oefenduel tegen de Engelse voetbaldames. Het duel wordt gespeeld op Elland Road, het stadion van Leeds United, en is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Sarina Wiegman
Dit oefenduel staat niet voor niks op de kalender. Het betekent een weerzien met Sarina Wiegman, die momenteel bondscoach is van de Engelse dames. Wiegman vierde als trainster van de Oranjeleeuwinnen grote successen, met als hoogtepunten de EK-winst in eigen land in 2017 en de tweede plaats op het WK van 2019.

EK
De wedstrijd tegen Engeland is ook een belangrijke in de voorbereiding op het EK, dat voor Oranje op 9 juli begint met de eerste groepswedstrijd tegen Zweden. Hoe staan de Oranjeleeuwinnen er voor? Onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons leeg de topvorm van de voorbije jaren langzaam weg te ebben, maar wellicht weet hij het tij op tijd te keren.

De wedstrijd Engeland - Nederland is vrijdag 24 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Engeland - Nederland live op tv en online (oefenduel Oranjeleeuwinnen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV