Vrijdag 24 juni in Tweede Hans: Marleen zet Hans het huis uit

Vrijdag 24 juni in Tweede Hans: Marleen zet Hans het huis uit
Spanning bereikt een kookpunt

Kijktip :

In de voorlaatste aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans bereikt de spanning tussen Hans en Marleen een kookpunt. Gaat het allemaal nog goedkomen in de laatste twee afleveringen?

Tweede Hans gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pensioen
In Tweede Hans volgen we de door Stefan de Walle gespeelde Hans, een man van midden zestig die vroeger dan verwacht met pensioen moet nadat het bedrijf waar hij werkt is overgenomen. Eenmaal thuis probeert Hans wanhopig een nieuwe hobby te vinden, maar ook in contact te blijven staan met de wereld om hem heen. Dat blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn.

Femke
Als Marleen ziet dat Hans 's avonds laat wordt thuisgebracht door Femke, zet ze hem rigoureus het huis uit. Hij slaapt maar in de camper! Kat komt langs en is overstuur. Ze heeft op Toms telefoon een verdacht appje gezien en denkt dat ook hij vreemdgaat. Femke zegt de koorrepetitie af. Wanneer Hans bij haar langsgaat, doet hij een schokkende ontdekking en neemt hij een groot besluit.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV