Light-horror-serie DARE op Videoland

Light-horror-serie DARE op Videoland
YouTubers in jongerenserie

In de tiendelige light-horror-serie DARE heeft YouTube-ster Justin (gespeeld door Jip van den Dool) samen met Mitch (Yannick Jozefzoon) een YouTube-kanaal genaamd ‘DARE’. Hiervoor voeren zij bizarre opdrachten uit, die zij vastleggen op camera.

Van de brutale YouTube-ster JackO (Kaj van der Ree) krijgen zij het bizarre verzoek in een verlaten gesticht te overnachten. Zonder na te denken accepteren de jongens de opdracht, maar terwijl zij hier slapen gebeuren er allemaal vreemde dingen. Het gesticht blijkt bezeten te zijn door een kwade geest. Dát moet Justin filmen: alles voor meer volgers! Als de demon echter ook zijn vriendin Faya (Holly Mae Brood) lastigvalt, in zijn social media klimt en Justins populariteit te gronde richt, is hij gedwongen de confrontatie aan te gaan met de geest, zichzelf én een diep weggestopt geheim uit zijn verleden.

Naast Holly Mae Brood en Kaj van der Ree van Concentrate, vervullen ook YouTube-sterren Dionne Slagter (Onnedi), Stefan Jurriens (StukTV & Concentrate), Thomas van der Vlugt (StukTV) en Bibi Breijman (Concentrate Velvet) een acteerrol in de serie. DARE heeft de thrill van found-footage-horror, met een actueel thema: ‘Hoe ver ben je bereid te gaan om populair te zijn?’

Vanaf maandag 23 oktober zijn de eerste twee afleveringen van DARE te zien bij Videoland. Vervolgens wordt dagelijks, tot en met 31 oktober, één vervolgaflevering toegevoegd.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Light-horror-serie DARE op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV