Nieuw seizoen Demolition Down Under vanaf vrijdag te zien op Discovery

Nieuw seizoen Demolition Down Under vanaf vrijdag te zien op Discovery
Genieten van sloopwerkzaamheden

Kijktip :

Betonnen torens afbreken en tonnen staal verpletteren met de zwaarste machines die er zijn. En dat onder constante tijdsdruk, met krappe budgetten en levensbedreigende gevaren... Dat krijgen we ook weer te zien in het tweede seizoen Demolition Down Under op Discovery.

Landhuis
Dit programma laat zien hoe ze in Australië de grootste en meest ingewikkelde constructies neerhalen. In dit nieuwe spannende sloopseizoen komen weer de meest indrukwekkende operaties voorbij, waaronder een landhuis van miljoenen dollars in Ascot, Queensland, dat volledig met de hand moet worden afgebroken en een 14 meter lang schip dat is gezonken voor de kust van Fraser Island.

Maatwerk
Even een sloophamer er tegenaan slaan werkt dus niet bij het soort precisieklussen dat in Demolition Down Under wordt uitgevoerd. Het vereist keer op keer maatwerk, want een kleine fout kan tot levensgevaarlijke situaties leiden of tot honderdduizenden dollars aan schade. Bij het zien van het leuke informatieve programma kom je er al snel achter: ook slopen is vakwerk.

Het nieuwe seizoen van Demolition Down Under is vanaf vrijdag 24 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Demolition Down Under vanaf vrijdag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV