Zaterdag 25 juni in Ik vertrek - even weg: wanhoop bij David en Gine

Zaterdag 25 juni in Ik vertrek - even weg: wanhoop bij David en Gine
Oud-deelnemers bij elkaar op bezoek

Kijktip :

In Ik vertrek: even weg, een spin-off van kijkcijferkanon Ik vertrek, gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer.

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wanhoop
Drie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ze hopen door het bezoek van hun mede-Ik vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan.

Weduwnaar
Als er twee mensen zijn die weten hoe het is om met tegenslagen om te gaan, zijn het Ronald Kramer en zijn vriendin Sacha. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel.

Ik vertrek: even weg is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV