McDonald & Dodds seizoen 2 vanaf zaterdag 25 juni te zien op NPO 2

McDonald & Dodds seizoen 2 vanaf zaterdag 25 juni te zien op NPO 2
Tegenpolen moeten samenwerken

Kijktip :

Zaterdag 25 juni gaat het tweede seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds van start op NPO 2. We volgen detectives Lauren McDonald en Dodds, die eigenlijk totaal niet bij elkaar passen - maar wel gedwongen worden samen misdaden op te lossen.

McDonald & Dodds aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Luchtballon
Het nieuwe seizoen bevat drie afleveringen van speelfilmlengte (anderhalf uur), waarin McDonald en Dodds wederom enkele pittige zaken voor de kiezen krijgen. Het seizoen begint met vijf oude vrienden, die samen in een heteluchtballon stappen voor een bijzondere vlucht boven Bath. Er stappen echter slechts vier levenden uit.

Leugens
De laatste vriend, Frankie Marsh, wordt dood aangetroffen na een val uit de ballon van zo'n dertig meter hoogte. McDonald en Dodds moeten met hulp van een luchtvaartexpert uitzoeken of dit een vreselijk ongeluk was of dat er meer achter zit. Al snel raken ze verstrikt in een web van leugens, hebzucht en een geheim dat veertig jaar lang verborgen is gebleven.

Het tweede seizoen van McDonald & Dodds is vanaf zaterdag 25 juni wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van McDonald & Dodds terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV