Donderdag in Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over stikstofplannen

Donderdag in Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over stikstofplannen
De gasten van Humberto van donderdag 23 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van donderdag 23 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - donderdag 23 juni

  • De spanning liep hoog op vandaag in de Tweede Kamer. Past het kabinet de gevoelige stikstofplannen aan? Te gast zijn Frits Wester en opiniepeiler Gijs Rademaker.
  • De rijzende popster Benson Boone is pas 19 jaar oud en nu al bestormt hij de hitlijsten. Na zijn deelname aan American Idol was zijn eerste single Ghost Town binnen no time een wereldwijd succes. Vanavond speelt hij zijn nieuwste hit 'In The Stars'!
  • De zomer is de tijd van de liefde. Niet gek dus dat Joost Oomen het speciale Zomerlezengedicht over dit thema heeft geschreven. Vanavond draagt hij het gedicht voor het eerst voor in Humberto.
  • Schaatser Kai Verbij gaf op een cruciaal moment tijdens zijn Olympische 1000 meter in Peking zijn concurrent voorrang in de bocht. Daardoor verloor Verbij die dag. Nu ontvangt hij de sportiviteitsprijs voor zijn actie.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over stikstofplannen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV