Indrukwekkende horrorfilm 28 Days Later maandag te zien op Paramount Network

Indrukwekkende horrorfilm 28 Days Later maandag te zien op Paramount Network
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

De Britse regisseur Danny Boyle behoort tot de meest geprezen en veelzijdige filmmakers van deze eeuw. Hij heeft zich al in veel verschillende genres bewezen en met het fantastische, angstaanjagende 28 Days Later liet hij zien ook horror uitstekend in de vingers te hebben. Deze film is maandag te zien op Paramount Network en je kunt 28 Days Later streamen via Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Paramount Network te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Een levensgevaarlijk, kwaadaardig virus duikt plotseling op in Groot-Brittannië nadat dierenactivisten een groep besmette chimpansees uit een laboratorium hebben bevrijd. De samenleving stort volledig in en het virus grijpt wild om zich heen. Achtentwintig dagen na de uitbraak van het virus wordt fietskoerier Jim wakker in een ziekenhuis in Londen. Eenmaal buiten ontdekt hij dat de stad volledig verlaten is. Een kleine groep overlevers heeft kunnen ontsnappen en samen proberen ze zichzelf in veiligheid te brengen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Na het enorme succes van Trainspotting kon Danny Boyle voor zijn zombiefilm 28 Days Later alle registers opentrekken. Hij mocht zelfs delen van Londen afzetten om de indrukwekkende beelden van een lege metropool te filmen. De afgelopen twee jaar heeft de film alleen maar aan kracht gewonnen doordat we met het coronavirus en lockdowns moesten leven. Herkenbaar is-ie nu dus ook nog. Het acteerwerk is eveneens fantastisch en dat maakt van 28 Days Later een moderne klassieker.

Cast
Naast Cillian Murphy (A Quiet Place Part II) en Naomie Harris (No Time to Die) zijn ook Brendan Gleeson (Paddington 2) en Christopher Eccleston (Thor: The Dark World) te zien in 28 Days Later. Deze film is geregisseerd door Danny Boyle (Steve Jobs).

28 Days Later (2002) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is maandag 22 augustus om 20.30 uur te zien op Paramount Network. Genre: horror. Speelduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's