Jochem in de wolken vanaf maandag 27 juni weer te zien op NPO 1

Jochem in de wolken vanaf maandag 27 juni weer te zien op NPO 1
Khalid & Sophie is met zomervakantie

Kijktip :

Na het achtste seizoen van We zijn er bijna!, dat vorige week te zien was op NPO 1 als vervanger van Khalid & Sophie, is vanaf vanavond de vierdelige serie Jochem in de wolken in de vooravond op tv bij de publieke omroep.

Jochem in de wolken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Luchtballon
In Jochem in de wolken vliegt cabaretier Jochem Myjer met een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanuit dit vogelperspectief neemt Myjer de kijker vol enthousiasme mee op reis door de natuur. Myjer vliegt met zijn luchtballon over Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal.

Sprookjesachtig
In de eerste aflevering van Jochem in de wolken vaart de cabaretier met zijn ballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg. Ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd met zijn betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het thuis van de korenwolf en de bever.

Jochem in de wolken is van maandag 27 tot en met donderdag 30 juni dagelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Jochem in de wolken terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV