Vrijdag in Op1: minister Mark Harbers over Schiphol en Lelystad Airport

Vrijdag in Op1: minister Mark Harbers over Schiphol en Lelystad Airport
Dit zijn de gasten van vrijdag 24 juni

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 24 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 24 juni

  • Schiphol moet fors krimpen en het besluit over de opening van Lelystad Airport wordt nog eens twee jaar uitgesteld. Dat besloot het kabinet vandaag in de ministerraad. Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers legt vanavond uit waarom en wat de gevolgen zijn.

  • Lieke van Lexmond is weer terug in een nieuwe Nederlandse speelfilm na een roerige periode waarin er ophef ontstond over de ‘Moonsisters’. Over de film ‘Zwanger & Co’ en het turbulente afgelopen jaar vertelt de actrice vanavond bij Op1.

  • Het was een emotionele stikstof-week voor veel boeren. Zo ook voor Koos Cromwijk, de boer die gisteren vol emotie tijdens het stikstofdebat Kamerleden toesprak. Vanavond blikt hij bij Op1 terug op een roerige week.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's