Serierecensie: Man vs. Bee is komedie dat je niet al te serieus moet nemen

Serierecensie: Man vs. Bee is komedie dat je niet al te serieus moet nemen
Rowan Atkinson is terug

Film :

Vanaf 24 juni staat het eerste seizoen van Man vs. Bee op Netflix. Rowan Atkinson is terug als komedisch acteur met deze serie, die vooral door zijn non-verbale vermogens uitblinkt in simpele humor. Lees hier de recensie van Man vs. Bee.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Who wins?
Een man is in oorlog met een bij terwijl hij in een luxe herenhuis zit. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht?

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 7,3

Deze serie is een subliem voorbeeld van de veelgehoorde uitspraak "gewoon genieten en niet te serieus nemen". Het verhaal is zo nu en dan flink over de top en soms zelfs wat ongeloofwaardig, waardoor het allemaal wat cartoonesk overkomt. De beelden van complete chaos worden dan weer vergezeld door een geweldige non-verbale acteerprestatie van Rowan Atkinson, die daarnaast ook nog eens een heel sympathiek personage neerzet voor wie je echt "bent" in het verloop van de serie. Slapstick die niet per se goed is, maar wel enorm vermakelijk. 3,5 ster.

Cast
Rowan Atkinson (Johnny English) en Daniel Fearn (Peaky Blinders) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Will Davies (How to Train Your Dragon).

Vanaf 24 juni 2022 is Man vs. Bee seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. Aantal afleveringen: 10.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV