Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 25

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 25
Kijktips voor 25 juni t/m 1 juli

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier het overzicht van alle nieuwe films en series in juni 2022 en het overzicht van alle nieuwe films en series in juli 2022.

The Umbrella Academy, S3 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De superheldenserie draait om de broers en zussen Hargreeves. Zij zijn uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan naarmate ze ouder werden. Aan het einde van seizoen 2 redt de Academy opnieuw de wereld, maar dat komt met een prijs. Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van The Umbrella Academy seizoen 3.

Money Heist: Korea (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Vermomd onder de schaduw van een masker bundelt een groep desperado's zich onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als 'The Professor', om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien. Bekijk hier waar je vanaf 24 juni La Casa de Papel: Korea kunt streamen.

Man vs. Bee (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een man is in oorlog met een bij terwijl hij in een luxe herenhuis zit. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht? Bekijk hier waar je vanaf 24 juni Man vs. Bee kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Man vs. Bee.

Stranger Things, S4b (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV