Hoe laat is de Formule 1 GP van Australië?

Hoe laat is de Formule 1 GP van Australië?
Nieuw raceseizoen gaat van start

Sport

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat op zondag 25 maart van start in Australië. De eerste Grand Prix van 2018 is, vanwege het tijdsverschil, vroeg in de Nederlandse ochtend te zien. Op zaterdagochtend wordt de kwalificatie gereden. Alles is live te zien op Ziggo Sport en de Duitse zender RTL.

Lewis Hamilton is de regerend wereldkampioen. De Mercedes-coureur ziet in het team van Red Bull, met Max Verstappen en Daniel Ricciardo, een gevaarlijke tegenstander. "Ik denk dat het een spannend jaar gaat worden", heeft Hamilton laten weten. Op een spannend jaar zullen de Formule 1-kijkers ook hopen.

Ziggo Sport zendt alle kwalificaties en races in de Formule 1 live op tv uit. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt bovendien ook alle trainingen live uit.

Op welke zender is de Formule 1 GP van Australië op tv te zien?

Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland doen live verslag van de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Australië op tv.

 • Vrijdag 23 maart
  • Vrije Training 1: 01.55 uur op Ziggo Sport Select
  • Vrije Training 2: 05.55 uur op Ziggo Sport Select

 • Zaterdag 24 maart
  • Vrije Training 3: 03.55 uur op Ziggo Sport Select
  • Voorbeschouwing kwalificatie: 06.15 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select, om 06.45 uur op RTL Duitsland
  • Kwalificatie: 07.00 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland

 • Zondag 25 maart
  • Voorbeschouwing race: 06.00 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland
  • Race: 07.10 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland

Hoe kijk ik de Formule 1 GP van Australië?
Abonnees van tv-aanbieder Ziggo kunnen via Ziggo Sport gratis kijken naar de kwalificatie en de race. Heb je geen tv-abonnement van Ziggo? Dan kun je kijken via het betaalpakket van Ziggo Sport Totaal of online de race los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race los kunt bestellen voor €6,-.

Het Duitse verslag van de kwalificatie en de race in Australië is live te zien via RTL Duitsland. Op de Vlaamse zender Canvas is zondag 25 maart tussen 12.00 en 12.30 uur en tusen 18.15 en 18.45 uur een samenvatting van de race te zien.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over de Formule 1 op Gids.tv.

Tags: sport, kpn, australië, live, formule 1, training, race, ziggo, autosport, mercedes, grand prix, coureur, wereldkampioen, red bull, max verstappen, kwalificatie, abonnement, lewis hamilton, special, zender, vrije training, rtl, online, ricciardo, Daniel Ricciardo, ziggo sport, rtl duitsland

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »