Nederland - Belarus live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)

Nederland - Belarus live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)
Komt er revanche na debacle tegen Engeland?

Sport :

Dinsdagavond (28 juni) spelen de Oranjeleeuwinnen tegen Belarus. De wedstrijd in Groep C van de WK-kwalificatie wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede. Het duel is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Belarus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Blamage
De Oranjeleeuwinnen van Mark Parsons moeten zich snel herpakken na de blamage van vrijdag, toen ze met liefst 5-1 verloren van Engeland - dat tegenwoordig onder leiding staat van Sarina Wiegman. Het was één van de grootste nederlagen in jaren voor de voetbalvrouwen van Nederland. Lieke Martens opende weliswaar de score, maar daarna ging het helemaal mis.

WK-kwalificatie
Nu moeten de voetbaldames zich, vlak voor de start van het EK, nog even richten op de kwalificatie voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. In Groep C staan ze met veertien punten uit zes wedstrijden tweede, achter IJsland. Vanavond is Belarus de tegenstander, dat met zeven punten uit vijf wedstrijden op plaats drie staat.

De wedstrijd Nederland - Belarus is dinsdag 28 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV