Dinsdag 28 juni in Voor hetzelfde geld: gezinnetje stichten in Zeeland?

Dinsdag 28 juni in Voor hetzelfde geld: gezinnetje stichten in Zeeland?
Faris en Ishani willen weg uit Den Haag

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Voor hetzelfde geld maakt Natasja Froger kennis met het stel Faris en Ishani. Zij willen graag verhuizen, maar waar naartoe? Froger probeert de keuze een beetje te vergemakkelijken.

Voor hetzelfde geld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Opties
In Voor hetzelfde geld laat Froger zien welke huizen je voor een bepaald budget op verschillende plekken in het land kunt kopen. Met de crisis op de huizenmarkt in het achterhoofd willen velen de grote stad namelijk verlaten om zich te vestigen op het platteland. De vraag is alleen: zal het leven in een dorp ze wel bevallen?

Den Haag
Om daarachter te komen gaan de gezinnen ook 'proefwonen'. Deze week doen Faris en Ishani mee aan het programma. Zij willen niet langer in Den Haag wonen, maar in plaats daarvan een gezinnetje stichten in Zeeland. Daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust?

Voor hetzelfde geld is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's