Muziekspecial Het beste van... Beyoncé woensdag te zien op NPO 3

Muziekspecial Het beste van... Beyoncé woensdag te zien op NPO 3
BN'ers kiezen favoriete nummers van icoon

Kijktip :

Beyoncé Knowles is pas veertig jaar, maar geldt als een levende legende. Onlangs verraste ze haar fans met de nieuwe single 'Break My Soul' - een mooie reden om eens in haar oeuvre te duiken. Vanavond is de special Het beste van... Beyoncé te zien op NPO 3.

Het beste van... Beyoncé gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Destiny's Child
Al op jonge leeftijd werd Beyoncé een wereldster als onderdeel van de meidengroep Destiny's Child, die 25 jaar geleden doorbrak met 'No, No, No' en vervolgens hits scoorde met onder meer 'Say My Name', 'Survivor' en 'Bootylicious'. Daarna vond Beyoncé het echter tijd voor een solocarrière en die kwam in 2003 glorieus van de grond met de wereldhit 'Crazy in Love' en de plaat Dangerously in Love.

Clips
Tegenwoordig vormt Beyoncé samen met Jay-Z een powerkoppel waar je u tegen zegt. Gedurende haar carrière was het visuele aspect altijd van groot belang, met veel geweldige clips tot gevolg. Bovendien is ze door de jaren heen steeds politiek geëngageerder geworden, wat tot een climax kwam met het veelgeprezen album Lemonade (2016). Wat zijn de herinneringen van BN'ers aan haar muziek?

De muziekspecial Het beste van... Beyoncé is woensdag 29 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Het beste van... Beyoncé terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV