Ilse Warringa (juf Ank) krijgt rol in Foute Vriendinnen

Ilse Warringa (juf Ank) krijgt rol in Foute Vriendinnen
Vrouwenversie van Foute Vrienden

Nieuws :

RTL 5 komt met een vrouwenversie van het tv-programma Foute Vrienden. Actrice Ilse Warringa, juf Ank uit De Luizenmoeder, is een van de Foute Vriendinnen.

"Vanaf donderdag 10 mei, pranken zij en vier anderen elkaar en komen daardoor terecht in de meest gênante situaties. Wie haar vriendinnen zijn, wordt op een later moment bekend gemaakt", meldt RTL.

In de originele versie, Foute Vrienden, nemen Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps elkaar flink te grazen. De vrouwenversie hetzelfde in elkaar zitten. De vriendinnen worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij een van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen.

De mannelijke 'Foute Vrienden'

"De opdrachten gaan vaak behoorlijk over de schreef waardoor zij enorm voor het blok gezet worden. Opdrachten niet goed uitvoeren, betekent namelijk een passende straf en daar wil iedereen ver vandaan blijven. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen", aldus RTL.

Ilse Warringa was onlangs ook bij RTL te zien als Ilse DeLange in De TV Kantine.

Foute Vriendinnen is vanaf donderdag 10 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ilse Warringa (juf Ank) krijgt rol in Foute Vriendinnen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV