Recensie: The Man from Toronto is vermakelijke popcornflick die nauwelijks nieuw is

Recensie: The Man from Toronto is vermakelijke popcornflick die nauwelijks nieuw is
Met Kevin Hart en Woody Harrelson

Film :

Vanaf 24 juni staat de film The Man from Toronto op Netflix. Kevin Hart en Woody Harrelson samen in een actiefilm: dat moet wel een knaller worden. Maar is het ook een beetje kwaliteit? Lees hier de recensie van The Man from Toronto.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Huurmoordenaar of huurder?
Door een identiteitsverwisseling worden 's werelds dodelijkste huurmoordenaar, bekend als de Man uit Toronto, en een New Yorkse prutser gedwongen om samen te werken nadat ze bij een Airbnb met elkaar zijn verward.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 53% | IMDb ★ 5,7

Het is natuurlijk wel een trend die werkt bij Netflix: twee bekende acteurs die bekend staan om een bepaald genre koppelen en een mix van de twee genres zonder al te veel creativiteit uitbrengen. Ook The Man From Toronto doet datzelfde trucje, nu met komediant Kevin Hart - die overigens nog steeds erg irritant kan overkomen - en actieheld Woody Harrelson. Het verhaal is aardig clichématig, maar houdt wel stand. Patrick Hughes, de naam achter de vermakelijke The Hitman's Bodyguard, voegt in deze film eigenlijk niks toe en haalt zeker niet het meest uit zijn acteurs en daardoor uit zijn film. Een grote bak popcorn of chips in de hand, op de bank gaan zitten en lekker gaan kijken. 2 sterren.

Cast
Naast Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Woody Harrelson (Venom: Let There Be Carnage) spelen ook Jasmine Mathews en Kaley Cuoco in deze film. Deze productie is geregisseerd door Patrick Hughes (The Expendables 3).

Vanaf 24 juni 2022 is The Man from Toronto te kijken op Netflix. Genre: Actie. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's