Overzicht tijden: Formule 1 GP van Silverstone (Groot-Brittannië) live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Silverstone (Groot-Brittannië) live op tv en online
Ook te zien op RTL Duitsland

Sport :

Het lijkt er op dat de Red Bulls de beste papieren hebben om het kampioenschap te winnen: ze lieten ook in Canada zien de Ferrari's en Mercedessen achter zich te houden. Kan Max Verstappen verder weglopen van de rest van het veld of komen de andere teams toch terug? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro, maar ditmaal ook gratis via RTL Duitsland.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Mercedes
Silverstone is natuurlijk traditioneel een race waarin de Mercedes het goed doet. Lewis Hamilton won de laatste drie keer de race op het circuit van het Britse eiland en was ook in 2017 de snelste. Red Bull verwacht overigens zeer binnenkort een terugkeer van Mercedes op het toneel.

Tijdschema Formule 1 GP van Silverstone (Groot-Brittannië) 2022

Vrijdag 1 juli

  • 14.00 uur: vrije training 1
  • 17.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 2 juli

  • 13.00 uur: vrije training 3
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie

Zondag 3 juli

  • 14.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 16.00 uur: race

De tekst gaat verder na deze video's

RTL Duitsland
Dit weekend is de eerste van de vier raceweekenden te zien die uitgezonden mogen worden bij RTL Duitsland. Sinds 2021 mag de zender nog maar vier GP's uitzenden. Na het weekend in Silverstone volgen nog de grote prijzen van Zandvoort (die ook op NPO 1 te zien is) en Brazilië.

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Silverstone (Groot-Brittannië) is op zondag 3 juli om 15.00 uur te zien bij RTL Duitsland, Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 1 juli zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV