Maandag in Op1: o.a Helga van Leur over de tornado in Zierikzee

Maandag in Op1: o.a Helga van Leur over de tornado in Zierikzee
De gasten in Op1 van maandag 27 juni

Kijktip :

Maandagavond presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van maandag 27 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 27 juni

  • Bij de tornado die over Zierikzee trok zijn er één dode en zeven gewonden gevallen. Ook zijn er vele huizen in de Zeeuwse stad beschadigd en zelfs onbewoonbaar verklaard. Verslaggever Eva de Schipper maakte de storm van dichtbij mee en schuift samen met meteoroloog Helga van Leur aan bij Op1.
  • De verhalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag stapelen zich op en daar moet een einde aankomen. In een brief aan de Tweede Kamer pleiten ministers Robbert Dijkgraaf en Karien van Gennip voor een cultuurverandering, om de problematiek aan te pakken.
  • Vrijdag start het grootste wielerspektakel van het jaar: de Tour de France. Van Le Grand Départ in Kopenhagen tot de finish aan de Champs-Élysées reizen presentatoren Dione de Graaff en Herman van der Zandt voor het programma De Avondetappe het peloton voor het eerst in twee jaar weer achterna. Vanavond blikken ze bij Op1 vast vooruit op drie weken Tour.
  • Boeren zijn vandaag weer massaal met hun trekkers de snelweg op getrokken en hebben met hulp van hooibalen belangrijke punten door het hele land geblokkeerd. Het zorgde voor veel overlast en gevaarlijke situaties. Ook zijn agrariërs het provinciehuis in Den Bosch binnengedrongen en dreigen met meer acties morgen. De politie moest op verschillende plekken ingrijpen. In Op1 wordt de gevaarlijke en bedreigende situatie besproken met boer Koos Cromwijk.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV