Vanavond op tv: Nederland - Belarus (WK-kwalificatie), nieuwe aflevering Zwarte Zwanen

Vanavond op tv: Nederland - Belarus (WK-kwalificatie), nieuwe aflevering Zwarte Zwanen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 juni

Kijktip :

Vanavond hopen de Oranjeleeuwinnen zich te herpakken in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Belarus, nadat ze vrijdag verloren van Engeland. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Zwarte Zwanen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Belarus (WK-kwalificatie vrouwen)

NPO 1
20:25 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Belarus. De Oranjeleeuwinnen hopen zich te kwalificeren voor het WK van 2023 en moeten daarvoor onder meer afrekenen met deze tegenstander. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. In Groep C staan de Oranjeleeuwinnen met veertien punten uit zes wedstrijden tweede, achter IJsland. Tegenstander Belarus staat met zeven punten uit vijf wedstrijden op plaats drie.

Terug: Zwarte Zwanen

NPO 2
20:25 uur

Deze en volgende week zijn er twee nieuwe afleveringen van Zwarte Zwanen te zien op NPO 2. De belangrijkste vragen in Zwarte Zwanen zijn: welke mensen schuiven 1800 miljard euro over de wereld? Hoe doen zij dat? En hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen? Cees Grimbergen onderzoekt de schimmige wereld van ons pensioengeld. In deze aflevering laten boze ouderen van zich horen. De koopkracht van het pensioen is voortdurend gedaald.

Voor hetzelfde geld: gezinnetje stichten in Zeeland

RTL 4
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van Voor hetzelfde geld maakt Natasja Froger kennis met het stel Faris en Ishani. Zij willen graag verhuizen, maar waar naartoe? Froger probeert de keuze een beetje te vergemakkelijken. Faris en Ishani willen niet langer in Den Haag wonen, maar in plaats daarvan een gezinnetje stichten in Zeeland. Daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust?

Thriller: Man on Fire

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spannende misdaadthriller Man on Fire te zien. De aan alcohol verslaafde ex-CIA-agent John Creasy krijgt opdracht om in Mexico-Stad de dochter van een rijke zakenman voor ontvoerders te beschermen. Het noodlot slaat echter toe en Pita wordt toch ontvoerd. Nadat de overdracht van het losgeld is mislukt en het kind vermoord wordt, begint de op wraak beluste Creasy een bloedige jacht op de ontvoerders.

Western: Unforgiven

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de fantastische western Unforgiven uit. Voormalig premiejager William Munny neemt met tegenzin nog een laatste klus aan, met de hulp van zijn oude partner Ned Logan en een jonge man de 'Schofield Kid'. Ze worden geconfronteerd met de wrede sheriff Little Bill Daggett en de dodelijk huurling Engelse Bob. Munny valt al snel terug in de koelbloedige moordenaar die hij ooit was.

Actuele video's

Meer actuele video's