Donderdag 30 juni in Keuringsdienst van waarde: 1+1 gratis

Donderdag 30 juni in Keuringsdienst van waarde: 1+1 gratis
Waarom zijn deze acties altijd mogelijk?

Kijktip :

Donderdag (30 juni) wordt in Keuringsdienst van waarde een bekend reclamefenomeen tegen het licht gehouden: 1+1 gratis. We hebben allemaal weleens van die aanbiedingen gezien, maar wat is de werking hierachter eigenlijk? De Keuringsdienst gaat op onderzoek uit.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gratis
Je kan geen folder meer openslaan of de acties vliegen je om de oren. Tweede voor de halve prijs, tweede voor een euro, 50% korting, stapelkorting, probeerprijsje. Maar er is één actie die de kroon spant: 1+1. Koop er een, krijg er een gratis. Bij sommige producten zelfs het hele jaar door.

Dichte deuren
Hoe kan dit? Hoe kunnen winkels áltijd een shampoo, tandpasta of wasmiddel gratis weggeven? Zijn we op verborgen filantropie gestuit? Is het de winkelier die zo aardig is, of de fabrikant? De Keuringsdienst probeert dit uit te zoeken maar stuit vooral op dichte deuren van producenten en winkels. Het is een geheim, die 1+1.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV